Casino Robots » Политика на поверителност и Лични данни

Политика на поверителност и Лични данни

С достъпването и/или използването на този сайт и/или част от него вие се обвързвате с нашите нашата политика за личните данните, декларация за поверителност и политиката за бисквитките и се задължавате да ги спазвате напълно и безусловно. Тези политики и декларации се прилагат за всички посетители на сайта без абсолютни никакви изключения. При положение, че не сте напълно и/или частично съгласни с дадени клаузи, членове, алинеи и други, които ще откриете в нашата политика за личните данните, декларация за поверителност и политиката за бисквитките и/или в нашите общи условия, Ви молим незабавно да преустановите използването на сайта и/или услугите предлагани в него.

На тази страница ще откриете нашата политика за личните данните, декларация за поверителност и политиката за бисквитките. Моля, запознайте се добре с тях, защото те са неизменна и неразривна част от нашите Общи условия за ползване на сайта.

При събирането и обработването на вашите лични данни, Casino Robots се подчинява на редица закони и нормативни правила, които разпореждат как да бъдат извършвани тези действия, за какви цели и какви гаранции за защита на личните данни да бъдат приложени. Относимата нормативна уредба включва, но не се ограничава до Общия регламент за защита на личните данни GDPR (Регламент (ЕС) 679/2016), Закона за защита на личните данни, както и свързаните с тях актове.

В сайта няма регистрации или регистрационни форми. Екипът на Casino Robots не е администратор на лични данни по смисъла на Закона за защита на личните данни, но се задължава да гарантира опазването на конфиденциалността относно всички предоставени данни от потребителите, вкл. чрез Facebook, по email, или по какъвто и да е бил друг начин.

Casino Robots може да предоставя събраната статистическа информация за посещаемостта на сайта на рекламодатели и/или рекламни агенции, които водят статистика за кликанията и др. действия на потребителите върху техните рекламни банери и линкове, да изготвя вътрешни статистики.

Данните за статистически цели се предоставят анонимизирани.

Какви лични данни събираме и защо?

Коментари

Анонимен низ, базиран на имейл адреса ви, може да бъде предоставен на услугата Gravatar, за да бъде проверено дали я използвате. Политиката за поверителност на Gravatar е тук: https://automattic.com/privacy/. След като коментарът ви бъде одобрен, профилната ви снимка ще бъде видима публично към него.

Когато посетителите оставят коментари в сайта, ние събираме данните, показани във формуляра за коментари, както и IP адреса на посетителя и идентификатора на потребителския браузър, за да помогнат за откриването на спам.

Файлове

Ако качвате изображения в сайта, трябва да избягвате качването на изображения с вградени данни за местоположение (EXIF GPS). Посетителите на сайта могат да изтеглят и извлекат данни за местоположението от изображения в сайта.

Форми за контакт

При използването на контактна форма в сайта вие предоставяте най-базови данни като имена, имейл адрес и съобщение. Те се съхраняват в отделна база данни на Google, политиката за поверителност на продуктите на Google можете да откриете тук: https://policies.google.com/technologies/product-privacy, ако желаете данните ви да бъдат изтрити, моля свържете се с нас чрез тази страница https://casinorobots.com/contacts/

Бисквитки

Casino Robots използва „бисквитки“ и други технологии за проследяване, които събират информация, от вас при взаимодействие с нашия сайт и игра на някоя от предоставените от нас казино игри. Това се извършва с цел да подобрим представянето на сайта и вашето потребителско преживяване.

Какво представляват бисквитки?

Бисквитките са малки текстови файлове, които уебсайтът може да запише на вашия компютър или мобилно устройство, когато посещавате страница или сайт. Бисквитката ще помогне на сайта или на други сайтове да разпознаят вашето устройство следващия път, когато го посетите. Използваме термина бисквитки в тази политика, за да назоваваме всички файлове, които събират информация по този начин.

Ако оставите коментар на нашия сайт, можете да разрешите запазването на вашите име, имейл адрес и уеб сайт в бисквитки. Те са за ваше удобство, така че да не е нужно да попълвате отново данните си, когато оставяте друг коментар. Тези бисквитки ще се пазят една година.

Ако имате профил и влезете в този сайт, ще зададем временна бисквитка, за да определим дали браузърът ви приема бисквитки. Тази бисквитка не съдържа лични данни и се изтрива, когато затворите браузъра си.

Когато влезете в профила си на сайта още няколко бисквитки ще запазят информацията ви за вход и предпочитанията ви какво да виждате на екрана. Бисквитките за вход изтичат след два дни, а за предпочитанията на екрана след година. Ако изберете опцията за запомняне, информацията ви за вход ще се пази две седмици. Ако излезете от профила си, бисквитките за вход ще бъдат изтрити.

Ако редактирате или публикувате статия една допълнителна бисквитка ще бъде запазена в браузъра ви. Тя няма да съдържа лични данни, а просто ще добави идентификатора на публикацията, която току що сте редактирали. Изтича след един ден.

Вмъкнато съдържание от други уебсайтове

В страниците на този сайт могат да бъдат вградени (видеа, изображения, съдържание и т.н.). Вграденото съдържание от други сайтове приема и се държи с посетителя на сайта като с посетител на собствения си сайт.

Тези сайтове могат да събират данни за вас, да използват бисквитки, да вграждат допълнителни инструменти за статистика от трети страни, да следят как работите с тези инструменти включително как употребявате вградено съдържание, ако имате профил и сте влезли в него на сайта.

Уеб анализ

Използваме Google Analytics с цел измерване и анализ потребителската активност в нашия сайт. Данните за анонимизирани и чрез тях не може да се идентифицира конкретен посетител. Повече информация относно политиката за лични данни на Google и техните продукти можете да откриете тук: https://policies.google.com/technologies/product-privacy

С кого споделяме данните ви?

Платформата Casino Robots има достъп само до агрегирани и анонимизирани данни като достъп до тези данни има само една 3-та страна, а именно Google чрез своя продукт Google Analytics. Тяхната декларация за поверителност можете да видите тук: https://policies.google.com/technologies/product-privacy

Колко дълго държим личните ви данни?

Ако оставите коментар, коментарът и неговите метаданни се запазват за неопределено време. Това е така, за да можем автоматично да разпознаваме и одобряваме последващи ваши коментарите, вместо да ги задържаме в опашката за одобряване.

За потребители, които се регистрират на нашия уебсайт (ако има такива), съхраняваме и личната информация, която предоставят в потребителския си профил. Всички потребители могат да виждат, редактират или изтриват личната си информация по всяко време (с изключение на това, че не могат да променят потребителското си име). Администраторите на уебсайта могат да виждат и редактират тази информация.

Вашите права над личните ви данни

Ако имате профил в този сайт или сте оставяли коментари в него, можете да поискате да получите файл, съдържащ всички данни, които съхраняваме за вас, включително и данни, които сте ни предоставили. Също така можете да поискате да заличим личните данни, които съхраняваме за вас. Това обаче не включва данни, които сме задължени да съхраняваме с административни цели, за нуждите на сигурността на сайта, или по закон.

Как използваме вашите данни?

Коментарите от посетителите могат да бъдат проверени чрез автоматична услуга за проверка за спам коментари.

Вашата информация за контакт

Company name: Casino Robots Ltd.

Location: Bulgaria

Website: casinorobots.com

Допълнителна информация

Как защитаваме личните ви данни?

Всички данни, до които имаме достъп са агрегирани и анонимизирани въпреки това ние полагаме усилия и следваме последните тенденции в криптографията, за да осигурим максимална защита на данните, до които имаме достъп. Използваме криптиран протокол с най-актуалните SSL/TLS сертификати за достъп до нашата платформа.